E-Handel

You are here:

E-Handel är ett mycket förmånligt sätt att göra affärer eftersom det förser företaget med många bekvämligheter och tid-sparande metoder.

Entreprenörer som jobbar hemifrån, små företag och stora koncerner runt om i världen ser sina vinster öka enormt när dem kompletterat sina försäljningskanaler med ett e-handelssystem.

Integration med tredjeparts API

Inkorrekt eller bristfälligt arbete; rapportering, inventarie, varuflöde och logistik hantering är de huvudsakliga processerna som kan resultera i att ditt E-handels projekt misslyckas, dessa är också de mest utmanande processerna att få till! Buggar här och där kan kosta dig pengar och negativt påverka kundens upplevelse av ditt företag.

Från start-ups till koncerner, är det avgörande att back-officet av e-handelssystemet fungerar sömlöst. Korrekt rapportering i god tid kan försäkra om att de mest förnuftiga besluten blir tagna. Medans lätt och snabb manipulation av data försäkrar dig om att du utnyttjar möjligheter och effektiva processer maximalt. På detta sättet kan vi garantera att våra kunders förväntningar och mål blir uppnådda.

Online Innovation har erfarenhet av integrationer med affärshanteringssystem såsom SAP, Navision, Pastel och liknande. Integrering med företagets affärshanteringssystem ger enorma fördelar – investering i att få detta rätt redan från början innebär stora besparingar och fördelar i det långa loppet.

Vikten av Frakt och logistik

Fraktprocessen i din e-handel kan bära eller brista, En felaktig fraktkalkylering kan kosta dig eller din kund massor av pengar och om man inte tar hänsyn till frakten kan det göra totalkostnaden av ordern för dyr.

På Online Innovation har vi jobbat upp en superb förståelse av kurir och fraktindustrin i Sverige. Våra kunder kan dra nytta från vår erfarenhet från tidigare projekt men även av vår kunskap om fraktprocesser och de APIer som fraktindustrin har att erbjuda

Betalningsalternativ och Betalningsapplikationer

Vi har jobbat med E-handel i över 10 år och det är på grund av detta som vi kan skryta om de webbshoppar vi utvecklat genom åren. Över denna period har vi blivit utsatta för kreditkortshanteringstjänster och betalningslösningar som måste vara alla i landet. Vårt utvecklingsteam delar denna erfarenhet med kunder och kan ge råd kring de tjänster som bäst kommer passa kundens betalningslösnings behov

E-Handels Specialister

Online Innovation kan förse kunder med en enorm e-handels erfarenhet och expertis för att effektivt och professionellt etablera ditt företag online.

Våra webbutvecklare och konsulter är formellt kvalificerade experter med en bred kunskap inom programmeringsspråk och de bästa affärsprocesserna. De är passionerade kring den teknologi som driver den moderna världen och investerar konstant sina egna färdigheter och kunskap för att hålla sig uppdaterade kring de senaste teknologierna och trenderna som e-handel utvecklas av. Detta kan inkludera elektroniska överföringar av medel, varuflödes hantering, internet marknadsföring, onlinetransaktions processering, inventariehantering, system och frakt.

Vi kan förse företag med en omfattande e-handelslösning som integrerar de senaste teknologi och design principerna; och levererar dem från open-source lösningar för start-ups till de mest komplexa av enterprise e-affärs lösningar – med rekommendationer som möter deras objektiv bäst.