TJÄNSTER

You are here:

Vi är ett dedikerat webbdesign företag och vårt fokus ligger på att designa din hemsida för att passa ditt individuella behov. Utseendet och känslan av hemsidan är en av de viktigaste delarna i skapandet. Med vår erfarenhet och kunskap kan du vara säker på att din hemsida blir precis det du föreställer dig.

Vårat team lägger ner mycket tid på att hålla sig uppdaterade inom sökoptimering (SEO) och hur man utnyttjar sökmotorernas tjänster och operationer maximalt.

Sociala nätverk har inte funnits speciellt länge och det kommer att ta lite tid innan dem når sin fulla kapacitet och potential. Med det sagt, har dem redan blivit en del av hur vi lever våra liv. Om du inte använder sociala medier, underskatta inte inflytandet det har på resten av världen. Många företag väljer att endast marknadsföra sig via sociala medier och genom “influencers” och får fantastiska resultat.

Vi hjälper ditt företag eller varumärke med digital marknadsföring så att du kan få ut mesta möjligt av internet.

Vi hanterar bilder, videor och vi kan även producera en melodi eller låt för din verksamhet. Vi jobbar främst i Photoshop, Final Cut Pro X, samt Logic Pro X.

Erfarna inom webbutveckling, vi bygger hemsidor som är enkla att hantera om du skulle önska att göra det själv.

E-handeln ökar enormt varje år och har blivit ett mycket förmånligt sätt att göra affärer, det förnenklar många steg i processen att sälja en produkt.

Våra hemsidor ligger på säkra servrar i världsklass. Vi erbjuder både lokala och internationella hosting lösningar. Här kan du säkert skapa din egna e-post domän och webbserver.