Webb & Programvaruutveckling

You are here:

Vi har över 19års erfarenhet av webbutveckling och är experter på att utveckla hemsidor som är väldigt användarvänliga och enkla att hantera. Vårt Innehålls hantering system (CMS) är enkelt att använda, men du kan också låta oss sköta löpande uppdateringar för dig. Ta en titt nedan på allt vi har att erbjuda när det gäller utveckling.

Webbutveckling

I webbindustrin brukar webbutveckling vara klassat som kodning och arbete med HTML eller källkod – istället för skapandet av utseendet och känslan av en hemsida.

Vårt webbutvecklings team tänker längre än den visuella effekten av hemsidan, och tar även hänsyn till andra faktorer såsom användarvänligheten av hemsidan, att sidan är lättskött och genom att hålla sig till kvalificerade arbetssätt och hemside standarder. Vi tar också hänsyn till sökmotor vänlighet och sökoptimering från första stund vi börjar arbeta med din hemsida. – Självklart ser vi också till att hemsidan tjänar och når sitt huvudsyfte.

Innehållshantering System (CMS)

Alla hemsidor vi bygger på diverse plattformar har ett innehållshanterings system som är pålitligt och enkelt att använda. Detta komplementerar en hemsida genom att förse ägaren av hemsidan med verktyg för att kunna hantera sidans innehåll själv. CMS gör det enklare för ägaren att hantera hemsidans navigation, SEO, innehåll och annat såsom bilder och videor.

Vi har även ett eget CMS system som vi kan implementera i de fall där det behövs, vilket betyder att vi kan utveckla hemsidor kring kundens unika krav. Detta försäkrar inte bara en ökad säkerhet utan även en snabbare lösning när vi uppdaterar, uppgraderar eller felsöker hemsidor.

Digitalisering och System integration

Idag finns det många digital lösningar som kan hjälpa ditt företag att skära ner på kostnader och spara massor av värdefull tid. Det finns lösningar för att effektivisera de flesta processer som försäljningar, CRM, support, produktion, inköp och bokföring. Genom att anamma digitaliseringen kan ditt företag skära ner på kostnader, öka försäljning och generera fler leads samt förbättra er service.

Vårt mål är att hjälpa till och rådgiva ditt företag om hur man utnyttjar dessa webb teknologier som kan hjälpa företaget jobba smartare och inte hårdare. Online Innovation skräddarsyr digitala lösningar för att passa sitt varumärke och klienter- vilket gör det möjligt för oss att med säkerhet kunna erbjuda en digitaliserings tjänst för ditt företag som vi vet kommer ta ert företag till nya nivåer.

Webb applikationsutveckling

En webbapplikation är en mjukvara som användaren interagerar med direkt i sin webbläsare. Webbapplikationer växer i popularitet för att dem kan bli uppdaterade och servade utan att behöva distribuera eller installera mjukvara på datorer och för dess grymma ”cross-plattform” kompabilitet.

På Online Innovation ser vi längre än bara utveckling av en ensamstående mjukvaruapplikation, vi specialiserar oss på att ta oss an och effektivisera ditt företags processer online.

Web Applikation och Mjukvaruspecialister

Mjukvaruutvecklarna på Online innovation är passionerade kring teknologi som driver den moderna världen. De är alla kvalificerade tjänstemän med expertkunskap av databasteknologier och programmeringsspråk såsom PHP, ASP & .NET, ActionScript 2.0 och 3.0 samt HTML.

 

 

Mjukvaruutvecklings erfarenhet

Sen vår etablering 1990, har vårt team samlat på sig en rikedom av kunskap och erfarenhet genom att bli utsatt för (förmodligen) alla nyckelprocesser i små & stora företag. Vårt team ser alltid till att dela med sig av dessa erfarenheter med kunder så att dem kan känna sig bekväma med att de nya projekten blir byggda och baserade på framgången av tidigare projekt.

Online Innovation kan erbjuda dig omfattande lösningar online som utnyttjar den senaste tekniken. Vi kan också utveckla allt från den simplaste hemsidan till den mest komplexa webbapplikationen.