OM VÅR BYRÅ

Ambitiösa ideér & briljant genomförande
You are here:

Vilka vi är

Online Innovation håller till i en liten kuststad i västra Sverige som heter Strömstad. Kärnverksamheten grundades 1990, då började vi med enkel html kodning av hemsidor. Namnet valde vi för att det representerar precis det vi gör; Online Innovation.

Genom åren har vi genomfört ett flertal projekt inom många olika digitala områden vilket har gjort att vi med tiden utökat våra arbetsområden.

Här på Online Innovation pysslar vi inte bara med webbdesign och utveckling. Vi har en lista med meriter som kombinerar affärsstrategier, kreativ design och marknadsföring samt teknisk expertis för att kunna leverera webblösningar till ditt företag i världsklass.

Vår Erfarenhet

Tillsammans har våra experter många års erfarenhet inom olika områden.

Webbutveckling - 19 år
Digital Marknadsföring - 8 år
E-handel - 6 år
Marknadsforskning - 6 år
0
Specialister
0
Glada kunder
0
Framgångsrika projekt

Principer vi jobbar efter

Kreativitet

Vi jobbar alltid på ett kreativt sätt, både för att livet blir roligare när man är kreativ och för att det genererar ett bättre resultat.

Integritet

Det vi skapar är alltid unikt, när vi designar något ritar vi varje streck för hand.

Kvalitét

Vi kodar enligt W3C standarder, vi designar logotyper och annat i vektorgrafik och vi använder oss endast av professionella program och leverantörer.

Innovation

Här på Online Innovation så är Innovation vårt ledord i vardagen och vi letar alltid efter nya sätt att leverera lösningar i världsklass till våra kunder.

Senaste projekten

Några av våra klienter