You are here:

Sociala nätverk har inte funnits allt för länge och det kommer att ta lite tid innan dem når sin fulla kapacitet och potential. Med det sagt, har dem redan blivit en del av hur vi lever våra liv och hur många företag väljer att marknadsföra sig. Om du inte använder sociala medier, underskatta inte inflytandet det har på resten av världen. Många företag väljer att endast marknadsföra sig via sociala medier och genom “influencers” och får fantastiska resultat.

Vi har studerat och jobbat med Facebook annonshantering för företag ända sedan den släpptes och kan därför erbjuda våra kunder mycket effektiva marknadsföringstekniker genom denna fantastiska kanal, Facebook var först med att utveckla en egen företagsplattform inom sitt sociala nätverk, detta verktyg är mycket välutvecklat samt kraftfullt och möjligheterna är oändliga. Med våra etablerade tekniker kan vi hjälpa dig nå ut med hög precision till den rätta målgruppen.

Social Medie Design

Facebook, Instagram, Twitter och många av Google’s tjänster främjar din verksamhet genom att erbjuda fantastiska medier som du kan använda för att marknadsföra ditt varumärke. Dessa tjänster är väldigt effektiva och fungerar som en fristående “mikro hemsida” eller helt integrerad i din existerande hemsida, dessa verktyg är en kraftfull marknadsföringskanal med massiv potential – en kanal som växer med raketfart.

Social Medie Optimering

Många av de olika sociala medierna såsom Facebook, Instagram och Snapchat och i mindre utsträckning YouTube och Twitter,  erbjuder företagsprofiler. Detta ger ditt företag möjligheten att sätta sitt varumärke på sidorna, vilket optimerar dem, när du gör det skapas en mycket effektiv fristående “mikro hemsida”.

Dessa nätverk ger företag möjligheten att komma närmare sina konsumenter genom att delta i konversationer och övervaka vad konsumenter säger om dem – för att bättre kunna anpassa sin marknadsföring och sina företagstjänster.

Värvning av Följare, Delning och Prenumeration

Facebook, Instagram, LinkedIn, Youtube och Twitter lockar enorma mängder trafik som vi redan etablerat, dessa plattformar kan gynna ditt företag enormt. De aktiva användarna på dessa nätverk består av dina prospekt, partners, dina kunder och (glöm inte) dina konkurrenter.

Dessa hemsidor erbjuder en väldigt effektiv kommunikationskanal. Kunder och prospekt kommer kunna förklara för dig vad dem vill höra från dig; följa dig om dem är intresserade i vad du har att säga; och dela med sig av sina erfarenheter av ditt företag (både bra och dåliga) med andra.

Den huvudsakliga utmaningen är värvning av prenumeranter och följare, övervakningen och återkopplingen på klagomål och frågor. Våra klienter kan förlita sig på Online Innovations social media expertis och erfarenhet för optimala social media konverterings resultat.

Plug-ins

Sociala nätverk såsom Facebook, Instagram och YouTube erbjuder plug-ins, appar, widgetar och flöden som vi kan inkludera på din hemsida, vilket ger ytterligare möjligheter för att värva fler följare. Medans andra sociala nätverk såsom Flickr, Google Maps, Google Analytics och Google Earth (för att nämna några) erbjuder APIer som vi kan använda för att radikalt förbättra funktionaliteten av hemsidor med väldigt lite utlägg.

Många av dem, må vara bra att ha, men kan påverka prestandan av hemsidan, därför är det viktigt att ta hänsyn till detta innan implementation. Vi kan dela med oss av våra tidigare implementationserfarenheter med dig och ge dig råd kring vad som passar ditt behov bäst.

Social Media Specialister

Våran fördjupade förståelse av webbens förvecklingar och dynamiken av de sociala nätverks tjänsterna ger oss möjligheten att ge dig råd kring och implementera strategier som når upp till dina mål med sociala medier genom att:

  • Utnyttja de sociala nätverkens plug-ins, flöden och APIer för att förbättra din hemsida med väldigt låg investering.
  • Interagera med dina kunder medans de är online och ge ytterligare möjligheter att driva in kunder till din hemsida;
  • Genom att skräddarsy och personifiera din sida, vi kan försäkra att din närvaro på sociala medier ger rätt utstrålning för ditt varumärke

Gåtan kring social media optimering är att sociala medie plattformar konstant utvecklas och ändras – och det finns så många. Vem ska du jobba ihop med? Vem jobbar din målgrupp med? Hur övervakar du dem? Hur skapar du inlägg till allihopa? Listan fortsätter. Det har blivit väldigt enkelt att ta en “felaktig sväng” eller “satsa på fel häst”, vilket ofta resulterar i väldigt hårda konsekvenser.

På Online Innovation spenderar vi mycket tid på att hålla oss ajour på hur man drar full nytta av sociala medier – hur dem samarbetar med varandra, vilken deras publik är och hur den fungerar. Vi kan erbjuda auktoritativ rådgivning kring social media optimering, vilket maximerar din räckvidd och om det behövs, kan vi sköta hela processen för dig.