Online Marknadsföring och Internet Annonsering

You are here:

Låt oss hjälpa dig dra full nytta av annonsering på internet

Vi skapar digital marknadsföring och online marknadsföringskampanjer för ditt företag och varumärke för att förbättra konverteringen av trafik till mer leads och försäljningar. Vi kommer hjälpa ditt företag att rankas högt organiskt och genom betald annonsering.

Gratis uppringning

Om du letar efter någon som kan hjälpa dig att komma igång, eller för att hantera din social media annonskampanj månadsvis har Online Innovation har en skräddarsydd lösning för dig. Om du är intresserad av våra tjänster, slå oss gärna en signal eller maila oss för mer information.

Låt oss ringa dig:

  SEO

  Hemsidemarknadsföring (också känt som internetmarknadsföring, internet annonsering och online marknadsföring) är den bredare termen som inkluderar SEO. Hemsidemarknadsföring inkluderar både betald och organiska sökresultat. I webbannonsering och marknadsföringsforum, är termen “internet marknadsföring” exklusivt använd för betala-per-klick (ppc) annonsering. För mer information kring SEO, besök vår SEO tjänst.

  Betala per klick (PPC)

  Betala-per-klick internet marknadsföringskampanjer kan ge dig väsentlig riktad trafik till omedelbart; oavsett om du är en start-up hemsida, kör en kampanj, är i en väldigt konkurrenskraftig industri eller bara helt enkelt vill att fler folk ska se dig. Flexibelt och prisvärd, sökmotor och social media “betala-per-klick” kampnajer kan struktureras för att rikta sig mot en specifik marknad på en förutbestämd kostnad som du kan reglera under kampanjen och du betalar bara per klick.

  Sökmotormarknadsföring (SEM)

  Sökmotormarknadsföring (SEM) används för att promota hemsidor genom att öka deras visibilitet i sökmotorresultat sidorna (SERPs). Detta uppnås genom användning av betald placering, kontextuell annonsering och betald inkludering.

  Social Media Marknadsföring (SMM)

  Social media marknadsföring, eller SMM, används för att promota hemsidor genom att öka deras visibilitet på sociala medier – såsom Facebook, Instagram och LinkedIn. Detta uppnås genom att använda betald placering, kontextuell annonsering och betald inkludering för att få inflytande på kunder och generera hemsidetrafik.

  De sociala nätverken samlar en häpnadsväckande mängd av personlig information från sina användares profiler och från deras vanor på nätet. De sociala plattformarna har kommersialiserat dessa resurser genom att låta företag skapa och strukturera kampanjer som riktar sig mot utvalda publiker vilket försäkrar annonsören om att trafiken är mer uppmärksam och mottaglig.

  Betala-per-klick Specialister

  Online Innovation har en omfattande förståelse för de dynamiska sökmotorerna och sociala plattformarna. Även om sökmotorerna och de sociala plattformarna gör det enkelt för kunden att hantera sina egna “betala -per-klick” kampanjer så kan företag med fördel dra nytta av vår expertis och låta oss ge råd kring hur man effektivast implementerar och utför online marknadsföringsstrategier.

  Vi erbjuder sökmotormarknadsföring  (SEM) och social media marknadsföring (SMM) som fristående tjänster eller som en del av en bredare marknadsföringskampanj. Vår kunskap och erfarenhet inom SEM analys och rapportering hjälper företag nå ut med sina hemsidor genom att öka sin hemsidas visibilitet på sökmotorer och sociala plattformar.

  Innehållsmarknadsföring och Copywriting

  På Online Innovation erbjuder vi Innehållsmarknadsföring som en allmän tjänst som kompletterar våra SEO, PPC och Sociala media tjänster. Vi har en erfaren copywriter i vårt team som skriver innehåll för SEO, sätter ihop effektiva annonser för PPC annonsering och som även skapar och implementerar strategier för sociala media konton för diverse klienter.