Webbdesign

You are here:

Vi är ett dedikerat webbdesign företag och vårt fokus ligger på att designa din hemsida för att passa ditt individuella behov. Utseendet och känslan av hemsidan är en av de viktigaste delarna i skapandet. Med vår erfarenhet och kunskap kan du vara säker på att din hemsida blir precis det du föreställer dig.

Portabel och Stationär Webbdesign

Online Innovations sätt att se på processen av webbdesign består av mycket mer än bara den visuella effekten en hemsida. Det omfattar planering, produktion, forskning och annonsering samt även integrationen av andra grafiska medier såsom video, multimedia produktioner och sociala medier.

Hemsidelayout design

Bra hemsidelayout och webbdesign tar hänsyn till användarnas webbläsare och användargränssnitt, och kommer från en ordentlig förståelse av industrins mest föredragna och bästa praxis. Vår erfarenhet kring webbdesign gör det möjligt för oss att ge råd kring och designa hemsidor (stationär & mobil anpassat) som är formade för majoriteten av användare, men som också kan skalas och tillgodose behovet för användare på båda sidor av normen.

Visuell och Grafisk Webbdesign

Precis som trender kring mode och prylar, så utvecklas applikationer och hemsidor online.

På Online Innovation spenderar vi mycket tid på internet med forskning och identifiering av vad som är attraktivt och fungerar för större publiker.

Som ett resulutat av får forskning, kan vi balancera estetiken och den generella webbdesignen med hemsidans innehåll – vilket försäkrar att våra hemsidor inte bara ser fantastiska ut, men att användarna också lätt kan navigera sidorna och hitta information enkelt.

Användarvänlig Design

När man designar en hemsida är den största utmaningen att balansera estetiken, det är viktigt med användarvänlighet och lättillgänglighet så att hemsidan tillmötesgår så många användare som möjligt, oavsett användarens erfarenhet. När vi designar hemsidans layout fokuserar vi primärt på att sidan ska bli intuitiv, lätt att förstå och tydligt märkt.

Multimedia Design and Produktion

Vi är experter på multimedia design och har stor erfarenhet av att arbeta i Adobe graphic, video och multimedia applikationer. Online innovation har ett skarpt öga när det kommer till utseendet av digital media och det kommer naturligt att skapa visuellt tillfredsställande hemsidor för våra klienter.

Genom att kombinera erfarenhet, expertis, grafik, animationer, ljud och video kan vi producera multimedia element som ger liv till ditt varumärke, produkter och tjänster; vilket öppnar möjligheten att ge prospekt en djupare blick in i ditt företag eller varumärke.